Esti aici: Home // Bucuresti, Fashion, Lifestyle, Reviste glossy // Păpuşile din Marie Claire

Păpuşile din Marie Claire

Am aşteptat cu sufletul la gură apariţia numărului de iulie-august 2015 al revistei Marie Claire. La fiecare final de lună inima bate mai tare, căci ştiu că e timpul pentru noile issues, urmăresc ordinea apariţiilor şi pe data de 5 a fiecărei luni, merg la Inmedio pentru a cumpăra toate revistele glossy print româneşti. Am aşteptat acest număr în mod special, pentru că în el aveau să apară păpuşi iubite din viaţa mea şi aveam să apar eu.

Dana-Ruxandra Panghe a semnat materialul, iar superbele fotografii au fost realizate de Alex Gâlmeanu. N-am avut nici o emoţie, cunoscând de mulţi ani munca lui Alex şi având deja onoarea să fi fost fotografiată de el în campania Eucerin, Manifest pentru expresivitate, despre care am vorbit cu multă emoţie aici.

Poveşti pe piele

“Poveştile pe piele” dezvăluie tatuajele a 10 femei, dintre care trei am onoarea să-mi fie bune prietene, iar una sunt eu :) Vi le prezint, în ordinea apariţiei în material, pe Delia Teşileanu – frumoasa geamănă cu experienţă în music PR, cu profil perfect şi alter-ego tatuat pe gât, Andra Moga, talentata care ştie exact, în orice moment, cum să fie cel mai bun stilist, indiferent de persoana cu care lucrează, Diana Nitreanu, colega mea de birou, arhitect cu multe proiecte finalizate în cadrul Laboratorul de Arhitectură şi LINIA (mobilier la comandă). Toate păpuşi deosebite, despre care nu-mi ajunge spaţiul cu autolimitare din online să povestesc mai multe, femei cărora le-aş dedica mai mult decât romane. Vă mulţumesc pentru că sunteţi in viaţa mea, vă respect, vă zâmbesc şi mă bucur că am onoarea să mă aflu, la rându-mi, în vieţile voastre, glossy dolls!

Eu mă opresc şi vă invit să cumpăraţi reviste print, să le savuraţi, să le iubiţi, să le colecţionaţi, indiferent de poveştile cui se află în ele.

Această păpuşă mulţumeşte şi încheie:

Cu drag,

#buyprintmagazines, sunt pline de păpuşi despre care merită să citim!

O păpuşă din Marie Claire

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to " Păpuşile din Marie Claire "

  1. Superb material si imi place poza ta, imi place cum esti incadrata in material, bravo!!!

  2. Alex`andra says:

    chiar era cazul sa încep o noua colectie, mersi de pont !

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.