Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Dictionar urban de beauty, In farmacii, Lifestyle, Product review // Uleiul pentru duş Eucerin

Uleiul pentru duş Eucerin

Oare v-am povestit cum a început relaţia foarte personală cu brandul dermatocosmetic Eucerin? Eram în anul II de facultate (calculez mai bine de 10 ani de atunci) şi una dintre prietenele mele utiliza crema pentru ten Eucerin pH5. Rămăsesem la ea peste noapte, aşadar am împrumutat demachiantul şi crema şi am rămas dependentă de cea din urmă pentru mulţi ani ce aveau să vină.

Într-un moment, a dispărut din rafturile farmaciilor româneşti, aşadar cumpăram produsul preferat pentru îngrijirea tenului din Spania, când îi vizitam pe prietenii mei, sau îi rugam pe cei ce călătoreau să mi-o aducă. Din fericire, produsul a revenit la noi în ţară. Dar să trecem la subiect, iar mă năpădesc amintirile şi risc să scriu un roman până la uleiul de duş pH5 (36 lei/ 200ml), care face subiectul acestor rânduri.

Redactat din experienţă

Întreaga gamă pH5 de la Eucerin este superbă şi mai mult decât prietenoasă cu pielea sensibilă. Review-ul următor descrie experienţa mea cu un ulei pentru duş pe care îl utilizez acum şi pe care l-am “testat” – să spunem – în vreo 7-8 rânduri.

Suficientă experienţă cât să redactez următoarele: ador textura uleioasă non grasă şi cum se simte acest produs din toate punctele de vedere, pornind de la mirosul suav, foarte fin şi uşor pudrat. Să nu trecem peste ambalajul cu linii minimaliste, perfect pentru categoria serioasă din care face parte: dermatocosmeticele.

Odată ajuns în palmele umede şi “activat”, se transformă într-o spumă fină, onctuasă, cu bule minuscule ce aduc mai degrabă cu senzaţia aplicării unei creme cu textură de mousse, decât senzaţia lăsată de clasicele geluri pentru duş. Menţionez că nu utilizez niciodată un burete pentru duş, indiferent de produsul ales.

Ce sunt lipidele?

Curăţă pielea şi o lasă perfect hidratată, fără a lăsa o peliculă. Producătorii mă informează pe ambalaj că asigură aportul de lipide necesar pielii. Şi pentru că de la bun început mi-am dorit ca Păpuşa să servească şi drept “dicţionar urban de beauty”, plusez cu informaţie asupra acestor lipide despre care auzim, dar pe care personal nu mi le puteam explica exact:

LIPÍDE (‹ fr.; {s} gr. lipos „grăsime” + eidos „aspect”) s. n. pl. Clasă principală de compuși organici naturali, conținând grăsimi și lipoide, ce se găsesc în organismul viețuitoarelor. Sunt un component principal al membranei biologice și constituie rezerva energetică a organismului, participând la transmiterea impulsurilor nervoase, la formarea unor învelișuri hidrofuge și termoizolante etc. Au proprietatea de a se dizolva în solvenți organici (eter, cloroform) și de a fi insolubile în apă. Sunt clasificate în l. simple (grăsimi neutre, ceride, steride) și l. complexe(fosfatide, cerebrozide etc.). Din clasa l. mai fac parte sterolii și carotenii. Multe dintre ele sunt produse alimentare sau se folosesc în industria farmaceutică. (sursa: dexonline.ro)

Uleiul de duş pH5 de la Eucerin a fost special conceput pentru nevoile pielii sensibile, iar studiile clinice confirmă “tolerabilitate şi eficacitate excelentă chiar şi la nivelul pielii

zoloft cymbalta dosage zoloftonline-generic.com accutanegeneric-reviews nolvadex pills buy accutane online clomid dosage abilify

afectate de leziuni”.

Această păpuşă recomandă un produs, un brand şi se retrage. Cu drag,

O păpuşă cu pielea hidratată sub duş şi după acesta

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Uleiul pentru duş Eucerin "

  1. Nu am testat niciodata vreun produs Eucerin dar te cred pe cuvant ca sunt bune <3 😀

    • Olivia says:

      Ma bucur ca ma crezi, te invit sa cercetezi 😛 Si, daca decizi sa testezi un produs Eucerin, te rog sa-mi spui si mie ce ai ales si cum ti s-a parut – am testat foarte multe dintre produsele lor, din diverse game, si absolut tot ce a ajuns pe pielea mea m-a incantat enorm.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.