Esti aici: Home // Event review, Fashion, Lifestyle, Make-up, Papusi Talentate, Scurt review // Poveşti de păpuşi, cu Artdeco

Poveşti de păpuşi, cu Artdeco

Îmi amintesc de Artdeco din adolescenţă, probabil că aveam în jur de 17 ani – îl însoţeam pe tata la un simpozion, în Germania, şi am intrat într-una din marile parfumerii hotărâtă să găsesc un fond de ten perfect. Începuse de ceva timp pasiunea pentru beauty şi hotărâsem ca eram la vârsta potrivită. L-am găsit. Însă nu m-am oprit la marea inovaţie nemaivăzută – era un fond de ten spray – şi am mers către brandul care-mi „suna”. Atunci am făcut cunoştinţă cu Artdeco şi ne-am împrietenit, pentru că m-am întors în România cu un blush pe care l-am utilizat până aproape de finalul dezvăluitor de ambalaj metalic. Acum, la 30 de ani (păpuşa-Olivia în acest paragraf), mi-a făcut plăcere să aflu veşti oficiale despre brand în România şi să citesc rândurile tinerei păpuşi Isabelle, care a făcut, la rându-i, cunoştinţă cu Artdeco. Să vedem ce povesteşte:

E timpul să înveselim puţin portfardurile cu nuanţe cu iz de mare şi dragoste de soare. Pentru acest sezon, Artdeco combină într-un mod inspirant cele două mari ramuri: make-up şi fashion. Brandul de machiaj colaborează cu fashion designerul Emilio de la Morena şi ne încântă privirile cu noua colecţie primăvară-vară.

Design Emilio de la Morena

Designerul creează un concept primăvăratic pentru noua colecţie, iar prin intermediul formelor şi culorilor, aduce un tribut artistului şi arhitectului Max Bill. Pornind de la o idee unde se intersecteză parte din artele frumoase, produsul final oferă o paletă de posibilităţi ce anunţă începutul sezonului cald prin culori frizzy-pastelate şi texturi fine.

 

Nuanţe – dragoste la prima vedere

În cadrul evenimentului de lansare a colecţiei de primăvară-vară 2015, la care am luat parte în prietenosul magazin Douglas Băneasa, am avut norocul să fiu răsfăţată de nimeni altul decât Macedonio Bezzera, make-up artistul ambasador al Artdeco. Am crezut întotdeauna că pentru un machiaj ca la carte e nevoie de timp şi de un număr infinit de paşi. Cu câteva mişcări de pensulă şi recipiente colorate, Macedonio a adus primăvara în sufletul meu. Privire colorată cu o nuanţă „pearly milky mint” şi buze „cream soft pink” – când m-am privit curioasă în oglindă, am început să zâmbesc larg.

Relaţie pe termen lung cu o mascara

Folosesc de ceva timp Volume Supreme Mascara (59 lei) şi plănuiesc o relaţie de lungă durată. Cu un negru intens, peria separă perfect genele oferindu-le un aspect bogat şi misterios. Îmi place să-l folosesc pe parcursul zilei, deoarece creează un look natural, cu gene lungi.

Semnat: O Isabelle-păpuşă beautylicious

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Poveşti de păpuşi, cu Artdeco "

  1. Ma bucur mult ca am avut ocazia sa-l vad live pe Macedonio Bezzera cum o machia pe papusa-Isabelle! <3

  2. Isabelle Dandoczi says:

    Si eu m-am bucurat sa te vad :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.