Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Dictionar urban de beauty, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review, Relaxare // Fermitate NIVEA, sub duş

Fermitate NIVEA, sub duş

Am descoperit un nou pas în ritualul meu din fiecare dimineaţă – loţiunea de corp NIVEA sub duş, pentru fermitate (17,81 lei). Îmi place să-mi încep ziua cu aroma sa fresh şi senzaţia pe care mi-o lasă pe piele – miroase a soare şi se simte precum energia.

Fermitate Q10…

dar ce este coenzima Q10?

Coenzima Q10 este recunoscută pentru proprietăţile sale cu efect antioxidant şi pentru că este nelipsită din îngrijirea antirid. Q10 este o substanţă activă ce se regăseşte în mod normal în celulele noastre, rolul său fiind acela de a le alimenta cu energie, funcţionând, totodată, ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi. Aceştia sunt responsabili de îmbătrânirea celulară, iar rolul coenzimei Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi să-şi pună amprenta asupra celulelor.

Loţiunea de corp sub duş este îmbogăţită cu particule ce activează coenzima-minune din interior şi cu particule fine abrazive.

The scent of possibility

Dimineaţa este printre momentele mele preferate, deoarece este “me time”. În acest interval, mă răsfăţ mai mult decât de obicei. Dimineaţa o iei de la zero şi în faţa ta se întinde o mare de posibilităţi. Pentru a profita din plin de aceste posibilităţi, am nevoie de energie şi zâmbet. Aşa că, dimineaţa îmi fac provizii.

După spuma gelului de duş, loţiunea de corp se simte precum mătasea, aluneacoasă. Loţiunea NIVEA se aplică pe pielea udă şi apoi se clăteşte. Particulele abrazive transformă senzaţia într-un masaj delicat ce-ţi activează microcirculaţia. După utilizare, pe piele rămâne o senzaţie de peliculă hidratantă ce se simte la atingere, dar nu interacţionează cu hainele. Aceasta rezistă pe parcursul întregii zile, iar textura extra fină este printre preferatele mele. Parfumul loţiunii sub duş mă duce cu gândul la aroma yummy de citrice proaspăt stoarse. Pe lângă tot acest deliciu senzorial, loţiunea pentru fermitate are un efect instant revigorant datorită mentolului. Pielea mea este mai fină, mai elastică şi mai fermă, aşa cum îi stă bine unei păpuşi :).

Semnat: o Isabelle-păpuşă energizată

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.