Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Lifestyle, Location review, Make-up, Papusi Talentate, Parfum, Relaxare // De Dragobete, la Sephora

De Dragobete, la Sephora

Sephora este locul în care noi, femeile, ne simţim răsfățate și chiar putem deveni ușor confuze, uneori, înaintând în universul plin de posibilități ce se întinde la picioarele noastre. Fiind un brand global, Sephora se pregătește din timp pentru a întâmpina toate zilele speciale, de la Halloween până la Valentines Day şi, binînţeles, Dragobete.

Dragoste și alte dulcegării

Probabil iubirea este subiectul cel mai abordat de artiști de tot felul. Luna februarie este luna dedicată acestui sentiment cu puteri incredibile asupra noastră. Fie că este este ziua lui Valentin, fie că sunt Dragobetele sau este o marți dupa-amiază cu cer stabil, dragostea ar trebui celebrată. Pentru a împodobi frumos luna februarie și pentru a topi inimile celor dragi, vă prezentăm în continuare propunerile Sephora.

Un februarie jucăuș

Gama Blue Lilac este o gamă colorată, ce iubește inimioarele. Aceasta are un spirit jucăuș și parfum îmbătător, de liliac, aşa cum transmite şi numele.

VALENTINE’S DAY CUSTOMIZABLE BUBBLE BATH & SHOWER GEL (41 lei) – Gelul de duș ce îmbină plăcutul cu bilețele de dragoste.

VALENTINE’S DAY LOVE BOX (73 lei) – Kitul lunii februarie, ce conține spumant de baie personalizabil, săpun de mâini și burete de duș.

VALENTINE’S DAY CALENDAR OF LOVE (60 lei) – Acest calendar al dragostei conține săruri de baie parfumate și efervescente în care se află gânduri frumoase și un calendar personalizabil „Love Made”, pentru a-i aminti persoanei dragi toate motivele pentru care este specială pentru noi.

VALENTINE’S DAY EAU DE TOILETTE (55 lei) – O apă de toaletă caldă și ademenitoare.

VALENTINE’S DAY HAND WASH (23 lei) – Pentru mângâieri fine.

VALENTINE’S DAY MOISTURIZING BODY LOTION (37 lei) – O cremă cu parfum delicat ce lasă pielea irezistibilă.

BATH HEART (2 lei) – Inimioare perlate ce se dizolvă în cadă și împrăștie o aroma fină (foto deschidere).

Dragostea vine în diverse forme. Cei de la Too Faced au ales, bineînţeles, inimioarele. Bucurați-vă de superbele nuanțe de blush, din colecția „Queen of Hearts” (135 lei).

Dragostea plutește-n aer cu parfumul Love de la Jimmy Choo (224 lei). Un parfum irezistibil, cu note de portocală dulce și nectar de pară, o inimă sălbatică de orhidee tigru și o bază dulce de patchouli și caramel.

Să aveți nu doar o lună, ci o viață plină de momente delicioase și de iubire.

Semnat: O Isabelle-păpușă fericită

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " De Dragobete, la Sephora "

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.