Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Bucuresti, Location review, Manichiura, Scurt review // O∙P∙I la Top Line – surprizele de sezon încep

O∙P∙I la Top Line – surprizele de sezon încep

Am făcut un ritual din mersul la magazinul Top Line, în fiecare an. Mai precis, în fiecare iarnă – pe lângă vizitele ocazionale de “mi s-a terminat fixativul” sau “nu mai am şampon Joico K-PAK”. Indiferent că vreau să-mi fac un cadou, că vreau să o răsfăţ pe mama, care adoră gama Avoplex de la O∙P∙I, că iau un cadou pentru cineva – anul trecut mi-a picat la Secret Santa Cristina, colega mea de birou, de la Laboratorul de Arhitectură şi ştiam că-şi dorea ulei pentru cuticule – iarna e timpul pentru Top Line, magazin de produse profesionale situat pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 14. Top Line este distribuitor al multor mărci de produse profesionale pentru saloanele de înfrumuseţare, însă, astăzi, mă voi rezuma la brandul O∙P∙I şi mă grăbesc să vă prezint trei dintre ofertele care sunt deja în magazin.

Ofertele O∙P∙I 

Avojuice – un produs pe care l-am utilizat în diverse variante, întotdeauna cu aceleaşi rezultate superbe – o cantitate mică de cremă hidratantă este necesară pentru a lăsa pielea fină, suplă, luminoasă, acel sentiment de hidratare fără urme, adică fără peliculă grasă – de fapt, fără să o simţi.

Crema are o consistenţă subţire, ca de lapte demachiant, astfel surpriza de feeling post-aplicare este cu atât mai mare. O cremă pe care trebuie să o încercaţi, nici o descriere nu este suficientă pentru a prezenta atingerea sa. Acum şi în varianta “Apple Pie Spice”, pe care deja mi-o imaginez mirosind a plăcintă caldă cu mere, scorţişoară şi puţină îngheţată de vanilie deasupra. Loţiunea poate fi folosită atât pentru hidratarea mâinilor, cât şi a corpului. 65 lei – 200 ml.

Setul Make an Entrance conţine două lacuri colorate (nuanţele Red şi Lincoln Park After Dark – un violet închis superb). Gratuit, un portfard. 103 lei

Get the Gold Treatment dezvăluie lacurile speciale Sheer Tint Don’t Violet Me Down Top Coat şi Matte Top Coat + aplicaţii pentru unghii, în formă de fulgi de zăpadă. 126 lei

Ofertele pe care le-am prezentat sunt doar o mică, o foarte mică parte a surprizelor pe care le găsesc mereu în magazin, aşadar vă sfătuiesc să vă rezervaţi cel puţin o după amiază pentru a vizita pe îndelete magazinul Top Line.

Cu drag,

O păpuşă care-şi face adesea beauty shopping-ul la Top Line

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to " O∙P∙I la Top Line – surprizele de sezon încep "

  1. Ador OPI, mai ales Lincoln Park After Dark. Mi-ar placea un astfel de magazin si in alte orase.

    • Olivia says:

      Ioana-doll, am utilizat si eu aceasta nuanta cu mare placere, e, intr-adevarm superba. Top Line este distribuitor al produselor OPI in toata tara, putem verifica, daca e de ajutor pentru tine, in ce salon poti gasi oferte OPI, daca exista la tine in oras.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.