Esti aici: Home // Bucuresti, Event review, Lifestyle, Parfum, Product review // Calvin Klein dezvăluie sarea şi piperul unui parfum senzual

Calvin Klein dezvăluie sarea şi piperul unui parfum senzual

Seria evenimentelor de toamnă a început puternic. Abia aşteptam acel eveniment-wow, “to remember”, acea lansare spectaculoasă. Şi a venit. S-a lansat parfumul Calvin Klein, Reveal (Eau de Parfum, 30ml/ 241 lei). O locaţie neconvenţională pentru o lansare beauty, un showroom de mobilă, două spectacole, unul secret, unul muzical, ambele live.

Omul-cheie

Mi-e greu să scriu când omul ce a organizat evenimentul îmi e atât de aproape de suflet. Mi-e greu, pentru că încerc să aleg cuvintele, vreau să scot către ochii-cititori textul perfect, să transmit toată emoţia. Omul drag este talentata Ramona Barbu, prietena mea care lucrează în mansarda 2activePR şi din mâinile căreia ies minuni. Timpul trece peste noi, peste prietenia noastră, experienţa se acumulează şi se depune pe anii care fug. Şi descopăr, cu fiecare comunicare, cu fiecare eveniment, o Ramona mai relaxată, mai creativă, mai frumoasă, mai zâmbitoare, mai răspânditoare de energie pozitivă.

REVEALing… Doutzen Kroes

Am simţit tot sufletul său, am simţit întreaga muncă a echipei în această lansare, am simţit aroma unui parfum cu totul şi cu totul deosebit. Şi, pentru că am revenit la parfum, aş vrea să vă spun că demult nu am mai simţit o mireasmă atât de pe gustul meu. Comunicatul de presă îmi spune că “Reveal este un parfum clasic Calvin Klein, ce se adresează femeilor care vor să se simtă sexy, încrezătoare şi provocatoare”. Doutzen Kroes este exemplul unei astfel de caracterizări, ea fiind şi imaginea parfumului în campania de promovare.

Sarea parfumului, pe piele

Imediat ce am intrat în showroom-ul gazdă a evenimentului, după mini-socializarea de introducere, am mers glonţ către ingredientele frumos aşezate şi am aflat că o notă sărată sălăsluieşte între miresmele senzoriale – sarea din Reveal păstrează urmele mirosului erotic al pielii. Alături de sare, adică tot în notele de vârf, condimentele adaugă pasiune – piper roz şi negru. Către mijloc, mergem pe drumul florilor de iris, alături de ambra cenuşie, iar baza este punctată senzual de lemnul de santal.

Această păpuşă se bucură că a avut ocazia să afle printre primele despre o lansare atât de sexy şi să poată împărtăşi degrabă veste.

Cu drag,

O păpuşă cu pielea dulce-sărată

Tags: , , , , , , , , , ,

5 Responses to " Calvin Klein dezvăluie sarea şi piperul unui parfum senzual "

 1. M-ai facut curioasa sa il incerc…

  • Olivia says:

   Andreea-doll, neaparat sa-l aplici direct pe piele! Miroase excelent si atat de diferit in functie de fiecare pH. Abia astept sa ne spui cum ti se pare :)

 2. Dara says:

  Pana sa iti citesc textul nu imi doream deloc sa incerc parfumul, dar cred ca maine imi voi face timp sa ajung la o parfumerie ca sa-l adulmec. :)

  • Olivia says:

   Aww, Dara-doll, ce feedback dragut! Habar n-am daca va fi pe gustul tau, insa sunt tare curioasa cum ti se pare. Neaparat sa-l aplici direct pe piele, asa cum ii spuneam si Andreei, mai sus, e mare diferenta intre mireasma imprimata pe tester si cea reala, dezvaluita de pielea fiecareia in parte. Sarea aceea chiar face minuni!

 3. Olivia says:

  In luna octombrie (2014), in revistele Beau Monde si ELLE, gasiti mostre ale parfumului Reveal, am prezentat si pe pagina de social media: https://www.facebook.com/PapusaRuseasca/photos/np.229460374.580833020/493481024123684/?type=1&notif_t=notify_me

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.