Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Kiss me baby more and more!

Kiss me baby more and more!

Balsamul de buze, singurul produs de îngrijire care nu-mi lipseşte niciodată şi, ca să mă asigur că este mereu la o întindere de braţ, decorez mai multe colţuri din casă şi împodobesc cât mai multe genţi cu mici recipiente colorate. Folosesc balsamul de buze oriunde şi oricând, iar produsul care vine cu un plus de culoare stă la loc de cinste. Această mică intoducere nu este despre mine, ci despre importanţa unui balsam de buze în lumea asta haotică şi agitată.

Maybe it’s Baby Lips lip balm

Maybeline NY lansează Baby Lips (11 lei fiecare), gama de balsamuri de buze veselă şi fructată alcătuită din cinci produse hidratante, în cinci nuanţe diferite. Descrierea oficială a acestora menţionează: formulă ce hidratează până la opt ore şi un aspect îmbunătăţit al buzelor, după prima săptămână de utilizare. Chiar de la prima aplicare, aş adăuga. Cele cinci variante disponibile în România sunt acompaniate de arome delicioase precum cea de piersică sau cireaşă.

2 din 5 testate – check!

Din cele 5, Pink Punch şi Peach Kiss au fost norocoasele pe care le-am încercat şi despre care voi scrie în continuare.

Le-am ales pe cele datorită culorilor: Peach Kiss este un nude cu o uşoară tentă strălucitoare, ce mi se pare că merge mână în mână cu bronzul, iar Pink Punch este un roz perfect de vară, pentru un look luminos.

Atingerea Baby Lips este fină şi uşoară, cu o textură non-grasă dar foarte hidratantă. Simţi imediat după aplicare cum buzele sunt îngrijite. Înainte să mă apuc de acest review, am făcut un research temeinic printre utilizatoare şi astfel am aflat că păpuşile care fumează (da, ştim, poate că nu e cea mai glossy activitate, dar vorbim despre realitate, nu-i aşa?) sunt happy de pelicula mătăsoasă şi nelipicioasă pe care o lasă balsamul. Adică îşi pot trăi viciul în continuare, fără ca acesta să rămână lipit de buze.

Buze catifelate, moi, apetisante şi protejate de soare

Aromele delicioase şi efectul de hidratare durează câteva ore, iar pe termen lung, după reaplicări constante, buzele devin catifelate, moi şi apetisante. În plus, varianta albastră şi cea galbenă au SPF20, deci protejează buzele de razele nocive ale soarelui.

Semnat: O Isabelle-păpuşă cu buze nude-strălucitoare

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.