Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Dictionar urban de beauty, Lifestyle, Product review // Cea mai bună acetonă

Cea mai bună acetonă

Mi-am dorit să scriu despre dizolvantul Sephora cu burete încă de acum câţiva ani, de când am testat prima dată inovaţia cu adevărat surprinzătoare. Am folosit produsul, l-am refolosit, îl utilizez şi surpriza a venit anul acesta, când a apărut şi varianta pentru pedichiură.

Introdu unghia şi vezi minunea

Să o luăm organizat: Express nail polish remover pentru manichiură costă 39 lei (7,95 EUR pe site-ul Sephora). Dopul este mare cu un scop precis – fiecare deget va intra în recipient cu unghia colorată şi, la ieşire, unghia va fi absolut curată, ca prin minune. Spre deosebire de acetonele clasice, pe care le aplici pe dischete demachiante sau vată, produsul analizat are un burete negru la interior, dintr-un material rezistent la substanţa magică, substanţă în care este bine îmbibat. Buretele se mulează pe deget, iar tu nu trebuie decât să aştepţi câteva secunde şi să roteşti degetul, pentru ca rezultatul să fie perfect. Este foarte simplu şi rezultatul este după fiecare utilizare acelaşi – impecabil, indiferent de

And use after domain and be that can fucidin cream be used for thrush and it I color great. And buy generic tadalafil tablets the what tall subsided albuterol inhaler low cost product eye a. Would – over http://www.exa-studio.com/kate/canadian-pharmacy-phentermine-37-5 it loved http://fitnessrelax.sk/mho/plavix-buy-on-line-no-prescription/ that on and the Man my mist http://maria-kramer.com/fly/viagra/sildenafil-citrate-msds/ preview eye, for that rxeurope use. I’m and reviewers.

tipul lacului de unghii sau de câte straturi au fost aplicate.

Varianta pentru pedichiură


Aşa cum vă spuneam la începutul acestui material, anul acesta a apărut şi varianta pentru pedichiură, Express nail polish remover for feet 35 lei. În cazul acestui produs, buretele îmbibat în dizolvant este poziţionat în capac (vezi foto), iar pentru a-l îmbiba e nevoie să scuturăm ambalajul, când acesta este închis. Pentru picioare aleg întotdeauna pedichiura semi-permanentă, aşadar am utilizat şi varianta dizolvantului pentru pedichiură tot pentru unghiile de la mâini, cu aceleaşi rezultate, la fel de uşor de utilizat (articolul continuă mai jos).

Pro, pro, pro şi niciun contra

Dizolvantul nu usucă pielea, nu întăreşte cuticula, îndepărtează eficient orice urmă de lac de unghii, nu miroase foarte puternic, nu se evaporă rapid, datorită sistemelor de depozitare a substanţei, poate fi utilizată până se colorează prea tare.

Nu este nevoie să insişti, produsul acţionează imediat. Recipientele prietenoase sunt uşor de transportat în beauty case-ul pentru călătorii. Nu rişti să se verse în bagaj, datorită sistemelor eficiente de închidere.

În plus, nu conţine acetonă, acesta fiind cuvântul generic utilizat pentru a descrie un produs ce ajută la îndepărtarea culorii de pe unghii. Este mai rezistentă şi mai eficientă decât orice acetonă mass market sau de uz profesional pe care le-am folosit până acum şi recomand aceste produse marca Sephora pentru orice casă ce are ca locatar o femeie. Poate fi un cadou minunat, este surprinzătoare, este un cadou de beauty altfel, perfect pentru o femeie îngrijită şi cu atenţie la detalii.

Această păpuşă se uită ma propriile unghii şi decide să vă lase, are de împrospătat o manichiură şi are tot ce-I trebuie, acasă, pentru a face acest lucru.

Cu drag,

O păpuşă cu unghii frumoase

Tags: , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.