Esti aici: Home // Bucuresti, Event review, In farmacii, Lifestyle, Papusi Talentate // Teste la feminin. Cunoaşterea înseamnă putere

Teste la feminin. Cunoaşterea înseamnă putere

Indiferent că visează să fie prinţese sau oameni de ştiinţă, balerine sau doctori, micuţele doresc şi sunt învăţate să se transforme în femei puternice. Nu am vrut să fiu prinţesă, am vrut să fiu arheolog, biolog marin, medic veterinar, turist, dansatoare şi lista continuă. Şi cu toate că alegerea profesiei descrie o părticică din noi, suntem  mai mult decât atât, suntem un strop de magie îmbrăcat in mii de culori diferite şi cu cele mai diverse forme şi texturi, ne curge prin vene istoria strămoşilor noştri şi pielea ne este gravată cu harta constelaţiilor. Femeie sau bărbat, cea mai puternică unealtă a noastră este cunoaşterea, iar sursa care ne hrăneşte este sănătatea.

Teste clasice, teste mai puţin clasice

Sănătatea, alături de cunoaşterea de sine şi armonia dintre natură şi sine au puterea de a influenţa şi de a ajuta la îmbunătăţirea tuturor aspectelor vieţii. Despre sănătate şi feminitate am avut ocazia să o ascult pe Oana Stoianovici vorbind în cadrul evenimentului Ferlidona. Cea mai bună metodă de menţinere a sănătăţii este prevenţia, iar produsele Ferlidona aşază pe rafturile din farmacii teste: pe lângă clasicul test de sarcină, enumerăm testul de determinare a ovulaţiei (indică cele mai favorabile două zile pentru concepţie, cu exactitate de 99%), testul pentru determinarea infecţiei urinare (diagnostic cu sensibilitate şi specificitate 100%), testul pentru determinarea pH-ului vaginal (ajută la depistarea dezechilibrelor). Acest aliat deştept din partea Ferlidona ajută femeia ocupată să aibă grijă de ea şi să se cunoască mai bine, iar acest lucru îi oferă avantajul de a putea preveni.

Sănătoase şi frumoase

Faptul că avem resursele necesare pentru a ne putea cunoaşte şi pentru a ne putea menţine sănătoase, ne facilitează existenţa şi ne permite o mai mare libertate pentru a ne bucura de ce înseamnă să fii femeie. Când ştiu că sănătatea nu reprezintă un motiv de îngrijorare, e mult mai uşor să mă imaginez turist sau balerină. Şi această relaxare în privinţa sănătăţii nu se aplică doar în cazul meu, mi-ar plăcea să ştiu că toate cele dragi mie folosesc metodele existente pentru a se păstra sănătoase şi frumoase.

„Femeia-muzică rătăcită în carne” (Emil Cioran)

Pentru mine, este o adevărată inspiraţie să văd femei puternice care-şi ştiu cântecul şi care ştiu cum să aibă grijă de ele şi de cei dragi, care se bucură de feminitatea lor şi care, prin exemplul propriu, încurajează  cunoaşterea şi curiozitatea. Fericirea, împinirea de sine şi sănătatea se citesc pe chip şi femeia care râde şi se bucură este unul din tablourile mele preferate.

O Isabelle-păpuşă… la feminin, bineînţeles!

Tags: , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.