Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Product review, Scurt review // Cadoul de beauty universal valabil

Cadoul de beauty universal valabil

Uneori mă gândesc că sunt în impas. Se întâmplă când aflu că am de făcut un cadou. Ăăă… Cristina? Cristina este Secret Santa-ul meu? Ăăă… săptămână aceasta e ziua Soranei? Vai, ce-i iau mamei de… Ziua Femeii? N-ar fi bine să avem un cadou “de rezervă”, de calitate şi care să se potrivească oricărei femei? Ceva versatil şi încântător, un produs de beauty pe placul oricăreia dintre noi, care să ne scoată din impas când nu ştim ce să oferim?

Am descoperit cadoul perfect: tratamentul Moroccanoil, un produs pe bază de ulei de argan, iubit de hairstylişti internaţionali cu renume, adorat de vedete şi purtat cu şuviţe fericite de modele, la cele mai renumite prezentări de modă. Este un ulei cu textura asemănătoare cu cea a uleiului de măsline şi, aşa cum spuneam şi aici (articol în cadrul căruia am vorbit mai mult despre un alt produs al brandului – şamponul), se bazează pe o formulă restabilizatoare a proteinelor, care conferă rezistenţă. Este potrivit pentru orice tip de păr – am ascultat review-uri de la creţe, blonde, purtătoare de şuviţe naturale, toată gama. În plus, chiar şi perucile pot fi îngrijite cu ajutorul acestui produs. Poţiunea se află printre preferatele beauty editoarelor din România, aşa cum am aflat făcând un top al produselor de beauty alese de expertele în domeniu, pentru revista Top Beauty, editată de Top Line, importator Moroccanoil în România.

Şamponare întotdeauna la dublu. Moroccanoil (tratamentul)… aplicat când vrei

Conferă luciu părului, îl face mai mătăsos şi rezistent şi îl putem utiliza în multiple modalităţi: pe firele uscate (pentru a le domoli pe cele rebele) sau umede (pentru extra-hidratare, hrănire şi pregătire pentru stilizare, incluzând aici rolul de protecţie termică), sau chiar înainte de spălare. Produsul se întinde în palme şi, în cazul folosirii pe părul uscat, firele de la suprafaţă se ating uşor, având grijă să nu încărcam părul cu produs. În cazul utilizării pe părul umed, elixirul se aplică de la jumătate spre vârfuri, într-o cantite mai generoasă, dar care să nu depăşească o jumătate de nucă, pentru părul lung. Uneori, aplic câteva doze – produsul vine în ambalaj cu pompiţă (în imaginea din stânga vedeţi produsul sigilat) – pe părul uscat, la rădăcini, înainte să încep ritualul de spălare, care continuă tot cu produse ale brandului despre care vă scriu. Îl las să acţioneze câteva minute, apoi continui cu şamponare unu – rol degresant, aşa cum ne explică Mirela Vrabie, hairstylist saloanele Egoist, şi şamponare doi. A doua şamponare aduce rezultatul păr curat, cum spuneam şi într-unul dintre articolele pe care le-am semnat pentru microsite-ul Philips Lumea.

Prezenate Just Cavalli, Spring-Summer 2014

Preţ recomandat, preţ corect

Tratamentul Moroccanoil costă 189 lei/ 100ml, preţ corect pentru cantitatea care ajunge pentru aproximativ doi ani, preţ corect pentru un produs profesional de top. Licoarea magică poate fi cumpărată din saloanele recomandate.

Aşadar, când aveţi pentru cadoul unei doamne un buget apropiat de cel al preţului tratamentului despre care tocmai aţi citit, dacă nu ştiţi ce i s-ar potrivi, cu Moroccanoil aş spune că mergeţi la sigur.

Cu drag,

O păpuşă în căutare de cadouri

Foto 1: Prezenate Blumarine, Spring-Summer 2014

Foto 3: Prezenate Ermanno Scervino, Spring-Summer 2014

Fotografiile sunt cadre de la Milan Fashion Week

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.