Esti aici: Home // Fashion, Fashion in Bucharest, Lifestyle, Papusi Talentate // She’s got the BEAT and she’s rockin’ it!

She’s got the BEAT and she’s rockin’ it!

Pe Manuela Pungan, cea care stă în spatele brand-ului MANURÍ, am cunoscut-o personal acum aproximativ doi ani, când a organizat un shooting la biroul cu brad în curte pe care îl împărţim cu Laboratorul de Arhitectură. Ştiam că e cool şi auzisem de la Andra Moga şi Luminiţa Făurescu (fashion editor JOY) despre stilul său punk. Interacţiunea cu Manu m-a făcut să trec dincolo de profesional şi să o apreciez şi la nivel personal. Anul trecut, de ziua mea, gaşca fetelor Look!, fostele mele colege de pe vremea când revista exista şi era alcătuită cu multă dragoste şi pasiune – actuale foarte bune prietene, mi-au făcut cadou un tricou destructurat MANURÍ. Şi m-am îndrăgostit.

În continuare, Delia Teşileanu consemnează în stilu-i caracteristic, free-spirited, aşa cum spune şi semnătura, despre cea mai nouă colecţie a brandului românesc. O lectură de vară despre o colecţie de toamnă-iarnă ce poate fi purtată în orice anotimp.

Scenariu de imaginat: mergi pe stradă cu căștile în urechi și, deodată, auzi piesa preferată. Simți că ți se îndreaptă spatele, că pășești mai apăsat, mai sigură pe tine, și toate astea vin în cel mai firesc mod posibil. Ei bine, felicitări! Ți-ai găsit ritmul.

Iar când l-ai gasit și ai descoperit că există o mână de oameni care “dansează” la fel ca tine, parcă te cuprinde un sentiment de apartenență și îți saluți eul dezinhibat.

Același sentiment ți-l pot oferi și hainele. Te uiți în oglindă înainte să ieși din casă și știi că o să ai o zi bună. Doar pentru că te simți confortabil în ce ai ales să porți azi. Cheia e să îți permiți să te simți liberă.

MANURÍ – spokesbrand pentru femeia liberă

MANURÍ (brand românesc lansat în 2011) și-a păstrat crezul creativ și pentru colecția nouă, toamnă-iarnă 2013-2014 – BEAT: topuri și rochii cu tăieturi dramatice, finisaje deconstructed care fac diferența, franjuri și detalii desprinse parcă din alt film, dar care completează perfect și complimentează spiritul liber al femeii pe care o reprezintă: harness-uri din piele naturală, cruci și lanțuri din metal, perle – oh, my!

Dedicată femeii fără prejudecăți și inhibiții, care refuză orice teoretizare a stilului, BEAT oferă libertatea de a purta cea mai fină mătase în combinație cu elemente bondage, fără a se pune problema vulgarității. Classy with a chance of different.

E grozav să văd un brand autohton care demonstreză că frica de a experimenta pentru a (re)găsi ce te reprezintă este nefondată și trebuie să dispară. Iar cand ai toate atuurile să încurajezi o astfel de atitudine, e păcat să irosești ocazia.

So, ladies, rock to your own beat!

O Delia-păpuşă free-spirited

(Mai jos, fotografii și prețuri)

Fustă, 280 lei

Rochie, 1350 lei

Rochie, 1480 lei

Rochie, 2250 lei

Rochie, 2450 lei

Rochie, 2550 lei

Tricou, 450 lei

Tricou, 220 lei

Tags: , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " She’s got the BEAT and she’s rockin’ it! "

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.