Esti aici: Home // Event review, Fashion, Fashion in Bucharest, Lifestyle, Location review, Papusi Talentate, Relaxare // De pe șevalet, în stradă

De pe șevalet, în stradă

Nimic mai confortabil decât o pereche de jeans și un tricou. Și, mai nou, nu trebuie să-ți faci griji că outfit-ul tău o să fie plictisitor dacă alegi „uniforma” amintită mai sus. Societatea (mai mult sau mai puțin) Secretă a Făcătorilor de Tricouri are grijă să nu se întâmple asta. Mesaje amuzante, printuri care mai de care, cu mâneci, fără, tăiate, asimetrice, pe un umăr sau pe celălalt – love it or hate itsuntem martorii Big Bang-ului în materie de tricouri.

Tricouri, tricouri, de trei ori tricouri

Foarte rar aleg să port altceva (you don’t quite know me, but I’m a tomboy), așadar urmăresc ce se întâmplă pe piață. Așa am ajuns miercuri seară, împreună cu Olivia, Doll-in-Chief, să vedem lansarea Dress UP in Art, prima linie de tricouri semnată Liviu Mihai. Grafician de profesie și absolvent al Universității de Arte Nicolae Grigorescu, artistul și-a creat încă un loc de joacă – tricoul. Astfel, în cadrul evenimentului de la Galatecă, focusul a fost pus pe lucrările artistului, atât în forma convențională, pe șevalete și pânză, cât și în varianta de stradă, pe tricouri. Sunt cool & bold în același timp, iar dacă nu ți-e teamă de tăieturi îndrăznețe, ia-le în considerare!

Pentru că less is more, tricourile sunt disponibile doar în variantele alb și negru, cu câte două tipuri de design pentru fiecare (el și ea), dar există și posibilitatea de a personaliza tricoul cu o grafică unicat, la cerere. Piesele colecției Dress UP in Art pot fi achiziționate de la NeoGalateca, Gallery Shop asociat Galeriei Galateca și direct, prin pagina de facebook.

Mai multe informații despre Liviu Mihai, pe site-ul său.

O Delia-păpuşă comodă

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.