Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Product review, Relaxare // Nuci de cocos şi porumbei

Nuci de cocos şi porumbei

Dove este un brand care îmi aminteşte, cumva, de copilărie. De fapt, îmi aminteşte de fiecare dată când îi aud numele de tatăl meu, care a venit acasă pe când stăteam în micul apartament cu două camere din Crângaşi cu un săpun ce încorpora cremă hidratantă (o pătrime cremă hidratantă, cum aveam să aflu mai târziu). Şi îmi amintesc cât de încântat a fost când a încercat săpunul-minune. De atunci, până în ziua de astăzi, tatăl meu a rămas fan Dove şi săpunul de mâini este acum varianta lichidă, acelaşi brand regăsindu-se mereu în casa lui.

Răsfăţ nou, miresme noi, acelaşi iz subtil, clasic Dove

Cu mare încredere în numele cu porumbel ataşat, testez de fiecare dată cu plăcere noutăţile, indiferent că este vorba despre geluri de duş, deodorante, creme sau alte produse de îngrijire. Purely Pampering este o gamă deosebită, iar când am văzut noile variante de loţiuni pentru corp, abia am aşteptat să ajung acasă şi să îmi râsfăţ pielea cu cremele catifelate.

După o vacanţă minunată în Thailanda, petrecută alături de Rexona, vacanţă despre care am scris mult la momentul respectiv, am rămas cu gândul la uleiul de cocos şi mă tot întreb cum am putut pleca fără să cumpăr măcar o sticluţă din licoarea preparată manual, direct în junglă, de către băştinaşi. Tot la Thailanda mi-a zburat gândul şi prima dată când am încercat un gel de duş cu aromă de cocos. Şi pentru că de multe ori mi se întâmplă ca atunci când rămân cu gândul la un anumit produs să se petreacă minuni, iată-mă închizând ochii la atingerea hidratantă a loţiunii Dove Purely Pampering cu lapte de cocos şi iasomie (22,13 lei/ 250ml). Pielea devine fină şi este învăluită într-un miros pudrat, elegant şi exotic în acelaşi timp, care te relaxează instantaneu.

Gama: vanilie, migdale, unt de shea, hibiscus, iasomie şi lapte de cocos

Noile loţiuni sunt disponibile şi în variantele cu unt de shea şi vanilie şi cremă de migdale combinată cu floare de hibiscus (22,13 lei fiecare, 250ml). Crema de corp Dove Purely Pampering este disponibilă, momentan, doar în varianta cu unt de shea şi vanilie (29,56 lei/ 300ml).

Cu drag,

O păpuşă cât o nucă de cocos

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.