Esti aici: Home // Bucuresti, Event review, Fashion in Bucharest, Lifestyle, Location review // One heaven of an Absolut party

One heaven of an Absolut party

Bucureştiul este viu şi devine încet dar sigur una dintre metropolele despre care se spune cã nu doarme niciodatã. Clişeu pe care nu mã deranjeazã deloc sã-l folosesc când vine vorba despre iubitul oraş natal. Existã în România anual petreceri şi evenimente la care toatã “crema” îşi doreşte sã fie prezentã, iar unul dintre acestea a fost petrecerea Absolut. Deşi nu a fost vorba despre obişnuitul eveniment classy, cu rochii lungi şi covor roşu, la Absolut party nu numai cã nu au lipsit figurile cunoscute, dar au fost prezente în numãr ameţitor. Nu mã mir, având în vedere cã cei de la Grey – G2 România şi 2activePR au organizat o petrecere cu 1000 de invitaţi pentru a celebra încheierea campaniei Absolut Blank, proiect început în iulie 2011 în Marea Britanie. În România, Absolut Blank a însemnat creativitate împreună cu 17 artişti nonconformişti care au reinterpretat în viziunea şi stilul proprii câte o piesă din uriaşa sticlă înaltă de opt metri.

Academia Românã – location, location, location

Şi cum am înţeles demult cã “it’s all about location, location, location”, sã vã povestesc puţin despre Academia Românã, locaţia party-dream pe care au ales-o organizatorii: am intrat într-un foaier imens, luminat, în centrul cãruia abia se vedea barul unde lumea se înghesuia decent pentru a-şi lua un cocktail dulce-acrişor, amãrui sau acru de-a binelea, pe bazã de vodka Absolut, bineînţeles. Sunt foarte curioasã câţi litri din bãutura transparentã s-au consumat pânã la final – sticlele de vodka erau aduse în baxuri şi depozitate în şir indian. Şirul dispãrea în scurt timp.

Tom Wilson în hală

La un moment dat, toţi invitaţii au fost îndrumaţi cãtre locul unde avea sã înceapã petrecerea – luminã difuzã în timp ce ne plimbam pe terasa mare care fãcea legãtura între foaier şi locul desfãşurãrii, hala imensã, delimitatã de o cupolã. Hala despre care vã scriu este legatã de terasa în aer liber. Afarã ploua iar din interiorul cupolei impresionante priveam ploaia şi proiecţiile de pe partea de clãdire de vizavi, în timp ce ascultam mixurile lui Tom Wilson. Întregul show a fost la superlativ: sticla imensã de Absolut, decoratã de artişti din ţarã, a tronat scãldatã în jocurile de lumini, în timp ce în faţa ei dansatorii purtând costume după care nu aveai cum să nu întorci privirea (s-au plimbat toată seara, pe rând, printre invitaţi) se mişcau serioşi.

Aş vrea să vă povestesc mai cu acurateţe şi as vrea să vă transmit entuziasmul pe care l-am avut după Absolut party: timp de două zile am vorbit mult, foarte mult, despre această petrecere care m-a impresionat şi care a durat exact cât trebuia – câteva ore concentrate de distracţie susţinutã de muzica lui Tom şi picurate cu vodka suedeză.

Cu drag,

O păpuşă rusească în formă de sticlă Absolut

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to " One heaven of an Absolut party "

  1. Hai ca incepe sa imi para rau ca am zis pas din cauza unei oboseli..

  2. Olivia says:

    Ioana, imi pare rau ca am scris pe bucati si nu am mai reusit sa redau toata esenta – stii cum e cand epuizezi cuvintele povestind de nenumarate ori despre un anumit lucru, ceea ce am facut si eu, doua zile (cum spuneam si in text), vorbind despre petrecere.

    Sa nu-ti para rau, presimt ca in foarte curand Absolut va reveni cu o super-petrecere si atunci vei putea gusta distractia.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.