Esti aici: Home // Beauty gadgets, In farmacii, Make-up, Product review // Eyeliner – între aplicare şi perfecţiune

Eyeliner – între aplicare şi perfecţiune

Existã trei categorii în care ne putem regãsi în relaţia cu eyelinerul:

–          Cele care folosesc tuş pentru ochi zilnic şi care au deprins secretele prin exerciţiul aplicãrii

–          Cele care îl folosesc rar şi care au probleme când vine vorba despre exactitate şi apropierea de perfecţiune

–          Cele care nu-l folosesc decât dacã vine în ajutor mâna unui specialist, fie acesta make-up artist sau cea mai bunã prietenã

 

M-am situat între categoriile doi şi trei pânã am descoperit produsul ideal pentru “începãtoare”: Eyeliner Gel, de la Rimmel London (28 lei). Dupã ce m-am împrietenit cu noul produs, am realizat cã oricare dintre cele care aparţin categoriilor doi şi trei poate trece relativ rapid în categoria unu dacã asta îşi doreşte: aplicatorul-pensulã din capac permite o precizie incredibilã, chiar fãrã sã fie nevoie sã întinzi pleoapa cu degetul, trãgând cãtre colţul exterior al ochiului, cum se întâmplã în cazul clasicelor produse cu aplicator încorporat. Linia poate fi subţire sau groasã, dreaptã sau ascendentã, totul depinde acum de dorinţã şi mai puţin de îndemânare.

1. Eyeliner gel cu aplicator separat, Rimmel London, 28 lei

2. Eyeliner-cariocã, Yves Rocher, 32 lei

3. Eyeliner Stylo, Oriflame Beauty, 28 lei

4. Eyeliner Waterproof Colour X-Pert, Max Factor, 35 lei

5. Eyeliner Luxe, Avon, 25 lei

6. Eyeliner patch, Sephora, 42 lei

7. Skinliner, Kryolan, Top Line, 45 lei

8. La Ligne de Chanel, Professional Eyeliner Duo, poate fi utilizat “pe uscat” sau cu aplicatorul umezit, 196 lei

9. Super Liner Perfect Slim, L’Oréal Paris, 54 lei

10. No 7 Eye Liner lichid, Boots, farmaciile Sensi Blu, 42,4 lei

11. Style Seeker Fluidline, MAC – Baneasa Shopping City şi Mall Vitan, 86 lei

 

Am decis sã notez aceste rânduri dupã ce mulţi ani am scris despre cum sã aplici produsul, fãrã sã pot trasa liniile magice în lipsa unor beţişoare cu care sã corectez imperfecţiunile. Am fost atât de impresionatã de machiajul pe care l-am realizat foarte rapid încât am considerat cã este timpul sã readuc focusul pe un produs foarte îndrãgit, şi am fãcut o selecţie de tuşuri pentru ochi pe care vã invit sã o descoperiţi.

 

Cu drag,

O pãpuşã cu ochi de pisicã

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to " Eyeliner – între aplicare şi perfecţiune "

  1. Ramona says:

    Ce nice 🙂 Eu m-am super-indragostit de eyelinerul nou de la Rimmel. Imi place pentru toate motivele de mai sus si pentru ca este waterproof. Nu pleaca de pe pleoapa pana nu-l invit eu 🙂

  2. Pe mine m-ai convins,vreau sa-l incerc.Intre noi fie vorba, fac parte din categoria 4 – cele care nu l-au folosit deloc .Spui ca e foarte precis,traseaza linii subtiri – dar in poza aplicatorul arata mai gros decat la celelalte produse.

  3. Olivia says:

    Ramona, am observat ca sta bine 🙂 Si se demachiaza usor!

    Papusico, aplicatorul pare gros pentru ca este fotografiat din fata. Cand il intorci lateral e foarte subire. E precis si poti pune pensula in capac, deci aplicatorul devine mai lung si mai usor de manuit.

    Practic, produsul are trei parti: pensula, capacul si recipientul cu produsul. Capacul este suport pentru pensula – poti baga aplicatorul cu pensula in jos pentru a o proteja, cand nu folosesti produsul, sau poti stabiliza pensula in capac pentru a alungi aplicatorul.

  4. Ela says:

    Si eu ma incadram in ultimele 2 categorii, pana sa descopar creionul pentru sprancene si tusul de la Chanel. L-am gasit la o oferta pe strawberrynet, l-am comandat, si a sosit repede. Apoi m-am obisnuit cu el imediat. Am dat ceva bani pe el, dar merita, il folosesc tot timpul 😀

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.