Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, In farmacii, Product review // Drumul mătăsii, prin farmacii

Drumul mătăsii, prin farmacii

 

Văzusem produsele Biosilk în multe reviste glossy străine – mi-au atras atenţia numele brandului şi, implicit, ideea de mătase, aşadar a fost un motiv de bucurie când am aflat că, de acum, produsele cu nume fin vor fi disponibile şi pe piaţa românească, mai precis în farmaciile Sensi Blu.

Am testat (pe piele) serul chiar în cadrul evenimentului de lansare Biosilk şi mi-am dat seama că am de-a face, într-adevăr, cu un produs deosebit. N-am aşteptat prea mult şi am folosit acelaşi produs cu scopul predestinat, anume utilizându-l pe păr, mai precis de la jumătatea lungimii către vârfuri. Aplicat pe părul umed, devine fin şi uşor de coafat, se usucă mult mai rapid şi senzaţia este foarte… mătăsoasă. Produsul poate fi utilizat şi pe părul uscat, cu rol de protecţie împotriva factorilor externi (vânt, soare, umiditate etc).

Vă rog să-mi iertaţi reticenţa faţă de multele ingrediente-minune despre care tot auzim că se folosesc în produsele inovatoare de înfrumuseţare. Am această reticenţă în general, însă, nu ştiu de ce, ambiguitatea a lipsit când a venit vorba despre mătase, folosită ca ingredient pentru produsele destinate îngrijirii părului. Mătasea conţine în structura sa 17 din cei 19 aminoacizi ai firului de păr, formula pe bază de mătase fiind potrivită pentru a fortifica părul, în timp ce-i oferă mai multă textură şi volum, acţionând dinspre interior către exterior.

Din seria “ştiaţi că”:

–          Mătasea este singura fibră mai rezistentă decât oţelul

–          Este singurul ingredient cu gradul de hidratare de trei ori mai mare decât greutatea sa

–          Molecula de mătase conţinută de produsele Biosilk are o structură triunghiulară, care repară zonele deteriorate şi îmbracă firul de păr, oferind astfel o strălucire tridimensională

Cu drag,

O păpuşă pe drumul mătăsii

 

Gama de îngrijire Biosilk:

Ser Silk Theraphy (50 ml) – 74,9 lei

Şampon (indiferent de gama aleasă, 207 ml) – 54,9 lei

Balsam (indiferent de gama aleasă, 207 ml) – 59,9 lei

Balsam Miracle Leave in (aşa cum aflăm din denumire, nu necesită clătire, 150 ml) – 93,9 lei

Spray protecţie termică (350 ml) – 82,9 lei

Spray pentru strălucire  (150 g) – 88,9 lei

Şampon uscat (150 g) – 82,9 lei

Gama de styling Biosilk:

Spumă (350 g) – 89 lei

Fixativ (198 g) – 63,9 lei

Tags: , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.