Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Bucuresti, Dictionar urban de beauty, Location review, Luxury, Product review, Relaxare // Într-o dimineaţă aurită

Într-o dimineaţă aurită

Sunt adepta introducerilor lungi, însă de data aceasta simt că vreau să intru direct în subiect. Să purcedem, aşadar! Într-o dimineaţă însorită am ajuns în mare grabă la Noblezza Beauty Lounge, în Dorobanţi. Întâmpinată de Adina Necula (beauty advisor Noblezza) şi Catrinel Stan (managerul centrului), de energiile lor pozitive şi zâmbete sincere şi prietenoase, am reuşit să ies din starea de agitaţie pe care mi-o creasem în încercarea de a include cât mai multe lucruri într-o zi prea scurtă. În încă una dintre zilele prea scurte – cred că ştiţi exact ce vreau să spun.

Snap snap” şi am uitat de starea de agitaţie chiar în momentul în care Diana Paraschiv, specialist estetică facială, m-a invitat în camera ce avea să fie oaza mea de relaxare în următoarea oră. Citisem despre procedura pe care urma să o testez şi, ştiind că primul pas al tratamentului este vacuumul, am anunţat-o pe Diana de problema legată de capilarele sensibile: vinişoare subţiri dar vizibile, ce reacţionează şi al căror aspect proeminent se agravează în cazul agresiunilor externe printre care se numără expunerea la soare ori la căldură excesivă şi factorii mecanici, precum vacuumul despre care vă spuneam. Specialistul a studiat pielea şi a reglat intensitatea tuturor aparatelor astfel încât procedurile să fie sigure pentru tenul cu probleme.

 

Golden Rejuvenation la Noblezza Beauty Lounge (260 lei)

Ritualul a început cu demachiere blândă, apoi aplicarea unei creme grase, pe bază de miere, care să uşureze alunecarea tubului de vacuum pe piele. 15 minute de masaj facial executat cu vacuumul, cu mişcări circulare şi orientate ascendent m-au făcut să simt cum aparatul luptă împotriva gravitaţiei. Vacuumul are rolul de a ridica muşchii feţei, efect de lifting instant, eliminând cearcănele în acelaşi timp. Seara am simţit pe gât o uşoară senzaţie ca de febră musculară, singurul lucru (în afară de oglinda mai prietenoasă) care mi-a amintit că făcusem un tratament despre care am avut iniţial senzaţia că ar putea fi invaziv.

 

Pasul doi, radiofrecvenţa. Mi-e cam teamă de orice procedură care implică posibilitatea “ciupirii” prin curentare, aşadar n-am fost tocmai încântată când specialista mi-a spus că trebuie să ţin un obiect metalic în mână (conectat la aparatul cu care s-a realizat procedura de radiofrecvenţă) pentru a evita simţirea curentului. Din nou cremă din abundenţă, apoi masaj circular, tot în sens ascendent, cu ajutorul unei ustensile metalice care emană căldură. 15 minute. Colagenul “obosit” de trecerea timpului este stimulat prin căldura ce acţionează în profunzimea straturilor pielii, iar eu nu am simţit absolut nicio pişcătură sau senzaţie neplăcută. Fiecare pas mecanic a durat 15 minute, Diana spuându-mi că recomandă utilizarea unei proceduri pentru mai mult de 15 minute numai atunci când este singurul tratament ales pentru ziua respectivă, pentru ten. Şi chiar şi atunci, cu mare grijă, acţiunea devenind mult mai concentrată.

Pasul trei, masca ce dă numele tratamentului. Specialista în estetică facială a pregătit o mască pe bază de particule de aur, pe care a aplicat-o din abundenţă pe ten şi gât. Efectele acestei măşti sunt antiinflamatoare, de luminozitate şi estompare a liniilor fine. Tenul este detoxifiat şi ajutat să lupte împotriva radicalilor liberi, aşadar un tratament recomandat tot timpul anului, dar mai ales vara.

Ultimul pas: mai multă relaxare. Specialista a şters masca şi a aplicat o cremă hidratantă, pe bază de colagen, care să vină în ajutorul celorlalţi paşi. Masajul de final a fost cireaşa de pe tortul relaxării.

În timp ce scriam acest review am primit un telefon şi am mers aproape spontan la o întâlnire cu Mona, fosta mea profă de la Jurnalism. Şi cum îi povesteam despre activităţile mele în desfăşurare, am adus vorba despre materialul peste care tastatura fuge chiar acum. Doar am menţionat numele tratamentului încercat şi mi-a mărturisit că nu a vrut să-mi spună că tenul meu arată altfel decât data trecută când ne-am văzut, mai precis că arată “ca la 20 de ani”. Cert este că după ce am plecat de la Noblezza tenul meu arăta foarte bine, iar efectele sunt vizibile şi la câteva zile după efectuarea tratamentului anti ageing.

Vă îmbrăţişează,

O păpuşă aurită

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.