Esti aici: Home // Dictionar urban de beauty, Event review, Fashion, Fashion in Bucharest, Location review, Relaxare, Reviste glossy // Fashion & socializare de week-end

Fashion & socializare de week-end

Cum vine căldura încep sindrofiile. Şi week-end-urile în Bucureşti sunt atât de ofertante încât începe amânarea planurilor de părăsit capitala, fără niciun regret. Week-end-ul 12-13 mai a fost puternic pe partea de desfăşurare fashion. Sâmbătă am luat dulapul la întrebări, am plecat pe platforme la Home @ Matache, unde unul dintre prietenii hipsteri şi-a serbat ziua de naştere, apoi, de la grătar, cu cenuşă în păr şi mirosind a mici şi a Chanel No. 5 (le parfum), am plecat către punctul doi de socializare: Unveiled.

 

Unveiled 6 la Iquonique

Cea de-a şasea ediţie a expoziţiei relevând creaţii ale tinerilor designeri români a fost găzduită de Iquonique Class Studio (Aleea Alexandru 7). M-am plimbat printre rochii şi piese vestimentare inedite, am probat Coolta (creaţiile Alinei Ene), am băut cafea cu beauty girlz şi am aflat de la Oana Popoiag ce înseamnă Jet Setter – cei care arată impecabil chiar şi când coboară din avion, după un drum oricât de lung. Atmosfera a fost minunată, întreţinută călduros dar cu gheaţă de cocktailuri cu vodka Absolut.

Am purtat cu mândrie Popular la gât, primul Cuvânt Aurit, de care făuritoarea, Ramona Barbu, nu este tocmai încântată – după mai bine de un an de purtare asiduă colierul nu mai este în stare perfectă din punctul său de vedere, aşadar am fost certată şi somată să renunţ la el. Fără succes, l-am purtat ca pe un colier cu diamante toată seara şi îl port chiar acum, în timp ce vă scriu.

La mulţi ani, Cuvinte Aurite,

la Fashion in the Garden – Carol Parc Hotel

Duminică m-am trezit cu gândul la bricolat. Cuvinte Aurite a împlinit un an în mai, iar Ramona a sărbătorit participând pentru prima oară la o expoziţie: Fashion in the Garden, la Carol Parc Hotel. De data aceasta am purtat-o pe Doll, cadou primit de la Ramona în colaborare cu Mamica Urbană (multumeeeeeeeesc!). Am vrut să le fac şi eu un cadou Cuvintelor. Ştiind că ar aprecia un lucru făcut de mână, am decis să construiesc un fel de tort din fondante pe care le cumpărasem cu o zi înainte de la Mehadia, un fel de aprozar al copilăriei mele, din Crângaşi, unde găseşti marmeladă, paleuri şi fondante ca pe vremea răposatului. Rezultatul de mai jos a fost pe placul făuritoarei de cuvinte împletite.

Am achiziţionat de la târg o rochie neagră cu motive ruseşti (ce surpriză!) de la Gabi, cea cu rochia de seară şi un colier fin, din argint aurit. Am notat datoriile în carneţelul roşu şi am plecat cu un zâmbet mare de la hotelul-concept. Am încheiat week-end-ul fashion cu o lectură de seară şi multă  linişte sufletească la piciorul gălăgiosului pod Basarab.

Vă îmbrăţişează o păpuşă pe jumătate hipsteriţă

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to " Fashion & socializare de week-end "

 1. Elena Paslaru says:

  Maxim tortul cuvintelor :)

 2. Ramona says:

  Cel mai frumos tort! Multumesc msli-love pentru surpriza. M-am emotionat maxim 😀
  Ai uitat sa specifici ca ne-am luat rochii cu motive rusesti :)

  Kisses!

 3. Olivia says:

  Elena 😀

  Ne-am luat rochii identice. S-a specificat, Ra, oricum nu cred ca va fi lumea surprinsa de aceasta “stire” :)

  Ma bucur ca ti-a placut “tortul”, ai vazut ca ti l-am trantit in brate si am fugit, ma luase rusinica, avand in vedere ca nu sunt genul “madame bricolage”.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.