Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Parfum, Product review, Sali de fitness // Despre delicateţe: atingerea unui porumbel

Despre delicateţe: atingerea unui porumbel

Of, of, of. Şi deşi n-aş vrea să încep aşa, iată-mă plângându-mă de încă o săptămână cu ploaie de mai ce pare mai degrabă un început enervant de toamnă. Nu ascult muzică, nu mai savurez ploaia, parcă e prea multă deja, iar am senzaţia că am uitat puţin cum se simte soarele. Este perioadă propice pentru promovat deodorante, însă transpiraţia rămâne doar un factor mai rar întâlnit pe o astfel de vreme. Cu toate acestea, nu uităm de grija pentru trup şi suflet şi mergem la sport. Eu, una, încerc să nu treacă o săptămână fără să merg la B.Energy, pentru o porţie de dans cu zâmbetul pe buze, ce mă face să văd ploaia cu ochi mai buni, ori pentru o clasă de step aerobic sau yoga mult iubită.

 

Vizita porumbiţelor

Şi cum stătem latentă într-o dimineaţă ploioasă de luni, gândindu-mă că nu am chef să scriu pentru că îmi lipseşte inspiraţia, am primit o vizită rapidă şi uşoară ca zborul unui porumbel. Şi iată-mă scriind. Atmosfera s-a schimbat de la primul paragraf, o lumânare portocalie arde cu flacără liniştită, muzica a început să se audă în căşti şi rândurile curg. Am început scrierea relatând despre orele pline de endorfine aducătoare de fericire şi deodorante. Am vorbit apoi despre vizita scurtă şi am menţionat… un porumbel. Iar acum, deznodământul: Dove.

 

În dulăpiorul de la sala-concept – Dove

Ei bine, sunt privilegiata deţinătoare a unui dulăpior cu numărul 17 în vestiarul fetelor, şi datorită acestui beneficiu îmi permit să îmi organizez şi la B.Energy Body & Mind Fitness un colţişor de “acasă”. Deşi fan Rexona, am ales un deodorant Dove care să mă aştepte după fiecare antrenament. Şi l-am îndrăgit: miroase fin, protejează excelent şi este foarte delicat cu pielea, fie aceasta şi proaspăt epilată. Iar când am primit vizita despre care vă spuneam mai sus, am fost tare încântată, nu doar pentru prezentele feminine delicate (PR-ul trebuie să fie mână-n mână cu brandul, nu-i aşa?) care au trecut pragul casei cu brad ud în curte, ci şi pentru că am mai descoperit puţin din universal Dove: noile deodorante cu formulă îmbunătăţită şi ambalaje personalizate, în acelaşi stil delicat, pastelat, atât de Dove.

 

Multă vitamina E

Noile deodorante conţin aceeaşi pătrime de cremă hidratantă şi vitaminele E şi F, au pH neutru şi… ceva în plus: de trei ori mai multă vitamina E. Prezenţa unei cantităţi mai mari din această vitamină ajută în mod activ pielea delicată a subraţului să se regenereze.

Noile game poartă

abilify online, clomid weight gain, accutanegeneric-reviews, http://cymbaltaonline-pharmacy.com/, http://clomidgeneric-online24.com/cardura-pills-generic.php, online Citalopram, accutanegeneric-reviews.com

numele Natural Touch şi Beauty Finish (ce bine sună cel din urmă!). Nu voi trăda Rexona – e şi o chestiune de suflet, nu doar de protecţie excelentă – , însă îmi voi face un obicei din a folosi Dove la sală. Bine, poate că voi trăda Rexona în vacanţe, cred că Dove merită testat pentru cele 48 de ore de protecţie pe care le promite.

Preţurile recomandate ale noilor deodorante:

Dove Natural Touch/ Beauty Finish spray – 15,1 lei

Dove Natural Touch/ Beauty Finish roll-on – 15,83 lei

Dove Natural Touch stick – 11,62 lei

 

Vă îmbrăţisează cu drag

O păpuşă la fel de plouată dar mai cu inspiraţie

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.